BH na borstoperatie

Welke BH heb je nodig na een borstoperatie? Waar moet je op letten…..

Wij bieden U de beste keus van medische BH met voorsluiting en sport BH met voorsluiting voor na de borstoperatieBH na borstvergroting , borstverkleining , BH na borstreconstructie operatie of eventueel na borstamputatie.
Welke BH heb je nodig na een borstoperatie ? Waar moet deze medische BH aan voldoen ? 
De borsten hebben de eerste weken na de borstoperatie zeer goede  ondersteuning  en compressie nodig. De borsten zijn vaak in het begin gezwollen. Onze Amoena Sarah  BH's ( voorheen de Amoena Eva BH )hebben naadloze cups van elastisch katoenen en 2 rijen haakjes om de zwelling in de eerste weken na de borstoperatie goed op te kunnen vangen en te verminderen. Dames let op ! de bredere schouderbanden zijn zeer comfortabel en de naadloze cups zijn van perfecte kwaliteit zodat iedere schokbeweging van lopen en tijdens andere activiteiten goed opgevangen wordt, dit is van essentieel belang ! ( Zo ook de brede onderband van de Sarah BH en het Patrcia Comprssievest ) die niet kan "schuren" of irritatie geeft op de wondjes. 
Speciaal aanbevolen door Plastisch Chirurgen voor een goed resultaat en nazorg.  

Bestel tijdig, U kunt het best voor 2 verschillende cupmaten kiezen om de eerste zwelling in de eerste weken goed te kunnen verminderen.
Bel zo nodig even voor persoonlijk overleg tel. (+31) 0636429648 ma-vr tussen 9.00 en 18.00 of mail ons: info@annamedical.nl
Voor de levering van de Amoena Sarah, Patricia en Pure Lime BH geldt in Nederland:  
Voor 12.00 besteld, vandaag verzonden.  We wensen U een voorspoedig herstel!